8 must-have items om thuis fit te worden


Heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan, maar ben je het zat om alleen maar air squats te doen en geen vooruitgang te zien? Hier zijn 8 must-have items om je thuisgymnastiek te upgraden van meh naar geweldig!

Door de jaren heen heb ik geprobeerd om snellere, efficiëntere manieren te vinden om te sporten, dus ik heb langzaamaan items toegevoegd aan mijn ‘home-gym’-collectie. Hoewel het in het begin een kleine investering is, zal het kopen van wat trainingsuitrusting red je geld op een sportschool lidmaatschap langs de lijn.

Een thuistraining is geweldig als je kinderen hebt of onregelmatige uren werkt en niet naar de sportschool kunt. Persoonlijk kan ik naar een sportschool gaan, maar ze zijn altijd zo druk en ik moet eeuwig wachten tot de apparatuur vrij is. Een training van 30 minuten duurt anderhalf uur wachten. Dus nu zijn mijn trainingen snel en efficiënt dankzij deze nietjes.

Ik heb de lijst opgesplitst in twee delen, het eerste deel beschouw ik als het essentiële, de heilige graal van fitnesstrainingen voor thuis. Ik gebruik deze producten in elk op de een of andere manier trainen.

En het volgende deel zijn de gratis items. Deze zijn leuk om te hebben en komen soms van pas, maar ze zijn in het begin niet nodig en ik heb er (persoonlijk) niet dagelijks gebruik van.

De essentiële dingen

Verstelbare halters

Je kunt verstelbare dumbbells vinden voor maar liefst $ 300, maar ik heb gekocht deze in de 50lb-set (25 lbs aan elke kant) meer dan een jaar geleden en ze zijn ongelooflijk stevig. Ik raad je niet aan om ze rond te gooien.

Je zou zoveel geld uitgeven om elke afzonderlijke halter te kopen, maar met de verstelbare dumbbells kun je er 5 pond op zetten of de volledige 25 pond, het is aan jou.

Dumbells zijn zo veelzijdig dat ik deze als eerste op de lijst heb gezet. Hiermee train je elke spier in je lichaam. En als je niet zeker weet wat je moet doen, kun je altijd naar youtube gaan en ‘Dumbbell Only (body part) Workout’ typen en een miljoen trainingsideeën krijgen. Voorbeelden. Dumbell Alleen Schouder Workout. Dumbell alleen quad training. Enz. U zult niet teleurgesteld worden. Koop degene die ik heb en hier aanbevelen.

Weerstandsbanden

Heb je gehoord van Glute Activation-workouts? Als je dat nog niet hebt gedaan, betekent dit in feite het ‘wakker maken’ van die spieren die gespannen zijn door de hele dag te zitten voordat je doorgaat met andere trainingen zoals squats, lunges, enz.

Het activeren van mijn bilspieren voor een training heeft het grootste verschil gemaakt in het krijgen van een rondere, strakkere onderkant voor mij.

En als ze eenmaal zijn geactiveerd, kun je het verschil voelen. Vaak voel je het meer in je quads als je je onderlichaam traint, maar na gebruik deze bands je zult het in je slaap beginnen te voelen en zeker het verschil merken. Koop degene die ik hier gebruik.

Yogamat

Ik gebruik mijn mat dagelijks. Hoewel ik af en toe yoga beoefen, heeft het nog tal van andere toepassingen; buikspieren, stretching en de meeste glute-trainingen vereisen dat je op de grond of op je rug bent. Vroeger kreeg ik pijnlijke knieën door mijn trainingen direct op de vloer te doen: probleem opgelost. Dit is degene die ik krijg, het is goedkoop en duurzaam.

Schuimroller

Een foamroller is zo’n geweldig hulpmiddel om je te helpen herstellen van een training. In het begin kan het een beetje pijnlijk zijn, maar als je er eenmaal aan gewend bent, begint het al snel op een massage te lijken. Ik ben geobsedeerd door mijn schuimroller en gebruik hem normaal gesproken tijdens het tv-kijken, vooral als ik pijn heb van een bijzonder zware beendag.

Ik heb de mijne een tijdje terug gekregen bij Sports Authority (RIP), maar deze lijkt erg op elkaar. Er is een grote verscheidenheid aan foamrollers online, en het komt neer op persoonlijke voorkeur. Dit is geen one-size-fits-all, maar deze is een zeer budgetvriendelijke optie als je het gewoon een kans wilt geven en wilt zien hoe je het leuk vindt. Ik kan niet instaan ​​voor de kwaliteit van dit specifieke product, maar de recensies lijken veelbelovend.

gratis

Verstelbare Kettlebells

De enige reden waarom deze niet in de categorie essentials staat, is vanwege de prijs. Ik heb nog geen budgetvriendelijke verstelbare kettlebell gevonden. Ik heb een beetje gespuugd en kreeg dezemaar voor meer dan 100 dollar kan ik je niet aanraden hetzelfde te doen.

Hoe dan ook, een Kettlebell is zo’n geweldig hulpmiddel. Net als de dumbells kun je alle belangrijke spiergroepen trainen. Goblet squats, swings, je krijgt een full body workout met beperkte ruimte en tijd.

Halterset

Met een barbell met platen kun je de grote liften doen; squat, bankdrukken en deadliften. Hoewel ik mijn halter ongeveer 3 keer per week gebruik, denk ik dat dit voor een meer ervaren lifter is, en daarom staat het in het aanvullende gedeelte.

ik heb deze die maar tot 50 lbs gaat maar ik krijg nog steeds een stevige training, vooral in combinatie met de verstelbare dumbbells.

Als je serieus bent over een thuisgymnastiek, koop dan deze halter die tot 1.000 lbs kan bevatten (#beast) en koop langzaam de platen en bouw je verzameling op.

Enkelgewichten

Beschouwd als een ‘meisjes’-fitnessproduct, zijn enkelgewichten perfect om je benen (vooral bilspieren) thuis te versterken. Er zijn veel oefeningen te doen met enkelgewichten, hurken met beenlift, ezelschoppen en brandkraan om er maar een paar te noemen.

Ook leg ik soms de gewichten op mijn polsen en doe ik armcirkels om mijn schouders op een unieke manier te vermoeiden.

Als je enkelgewichten krijgt, kies dan niet voor de sierlijke twee-pond, je benen zijn veel sterker dan je denkt. Krijg een set van verstelbare enkelgewichten van 20 pond en bouw je kracht op. Het is 10 pond per kant, maar ik heb er twee op één been gezet om mezelf echt uit te dagen. Vertrouw, je kont zal me dankbaar zijn.

Springtouw

De goedkoopste en snelste manier om die calorieën thuis te verbranden. Overslaan is zo’n geweldige vorm van cardio die je kunt doen overal. Bovendien is een springtouw zo licht en compact dat je het in je bagage kunt gooien voor een snelle training onderweg.

Het is bewezen dat touwtjespringen tot 10 calorieën per minuut kan verbranden en je benen, billen, schouders en armen versterkt. Ik raad deze aan.


8 must-have items om thuis fit te worden.  Je hebt geen luxe sportschoollidmaatschap of dure apparatuur nodig om thuis goed te kunnen trainen.  #Fitness #Workout #Muscle #GetFit

Leave a Reply

Your email address will not be published.