8 Keto-dieethacks om afvallen veel gemakkelijker te maken


Uitgelichte afbeelding: Zoutlavendel

Keto-dieethacks om gewichtsverlies te versnellen

Het moeilijkste van elke verandering van levensstijl zijn de eerste paar dagen terwijl je lichaam zich aanpast. Als u echter geïnteresseerd bent in het ketogeen dieet, deze keto dieet hacks zal een redder in nood zijn als u probeert om veilig af te vallen en op gewicht te blijven! Al deze tips en trucs helpen je metabolisme op topprestaties te krijgen, zodat je vet verbrandt, zelfs als je dat niet probeert.

Hoe gewichtsverlies bij ketose te versnellen?

Wat is ketose precies? Ketose is een normaal stofwisselingsproces dat veel gezondheidsvoordelen biedt, waarvan gewichtsverlies er slechts één van is. Voor sommige mensen kan het dagen (zelfs tot een week) duren voordat ze in ketose raken, maar er zijn een aantal dingen die je kunt doen om er sneller aan te komen en het gewichtsverlies te versnellen. De eerste stap is het zo snel mogelijk verminderen van koolhydraten. Het Keto-dieet is een vetrijk, koolhydraatarm dieet, dus hoe eerder je afscheid neemt van lekkernijen zoals brood en ontbijtgranen, hoe sneller je in ketose raakt.

Het tweede dat u kunt doen om snel in ketose te raken, is snel uw gezonde vetten verhogen, overweeg om een ​​hoogwaardige te kopen kokosnootolie. Sommigen voegen zelfs kokosolie toe aan hun ochtendkoffie om ‘s ochtends meteen een mooie hoeveelheid gezonde vetten binnen te krijgen.

En natuurlijk, alleen omdat je het keto-dieet volgt, wil nog niet zeggen dat je er uitsluitend op moet vertrouwen om af te vallen. Om sneller af te vallen, met of zonder het keto-dieet, moet je 3 tot 6 keer per week trainen (afhankelijk van je conditie en schema).

Tips voor succes met het Keto-dieet

Hack #1: Leer je eigen maaltijden te bereiden.

Het eerste dat u moet doen om succesvol te zijn met een dieet, is uw eigen maaltijden bereiden. Als je je maaltijden niet klaarmaakt, vooral niet op het keto-dieet, laat je je succes aan het toeval over. Je weet niet of je aan het einde van een drukke werkdag een keto-vriendelijk diner zult vinden. Je zult waarschijnlijk moe zijn en de motivatie missen om iets gezonds te maken, en kiezen voor een snelle, gemakkelijke en (waarschijnlijk) ongezonde optie. Naarmate je je meer en meer op je gemak voelt met het keto-dieet, kun je meer dingen regelen, maar in het begin is het belangrijk om rekening te houden met alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks!)

Overweeg om de 21-daagse Keto-maaltijdvoorbereidingsboek om u op weg te helpen.

Hack #2: Snack op vetrijke voedingsmiddelen

Als je honger hebt of trek hebt, snack dan op vetrijk voedsel. Persoonlijk vind ik het leuk om altijd een paar dikke bommen bij de hand te hebben voor het geval dat. Snacken op vetrijk voedsel zal je helpen in ketose te blijven terwijl je honger (en hanger) afweert. Naast heerlijke vetbommen, kun je snacken op pindakaas, noten, avocado en kaas.

Hack #3: Probeer intermitterend vasten met Keto

Intermitterend vasten is een geweldig hulpmiddel om snel gewicht te verliezen en in combinatie met keto kan dit duo je geheime wapen zijn! Intermitterend vasten betekent in feite dat je alleen gedurende een bepaald tijdsbestek eet, normaal gesproken 6-8 uur. Dit betekent dat je 16-18 uur per dag niets eet, alleen water drinkt. Het betekent niet dat je minder eet, je zult in die korte tijd dezelfde hoeveelheid calorieën eten, maar door 16-18 uur niet te eten, wordt je lichaam gedwongen om het opgeslagen vet af te breken dat het als energie moet gebruiken .

Hack #4: Drink veel water

Sommige personen kunnen zich, wanneer ze ketose bereiken, een beetje ongemakkelijk, vermoeid en zelfs verstopt voelen. Om deze symptomen te voorkomen (of in ieder geval te minimaliseren), is het belangrijk dat je je lichaam goed hydrateert. Onthoud dat je lichaam niet gewend is aan het eten van zo’n vetrijk dieet en dat het even kan duren voordat het zich aanpast. Er is een normaal tijdsbestek aan het begin van je reis naar keto-gewichtsverlies waarin je je misschien niet zo goed voelt, maar veel water drinken kan je zeker door deze vroege fase heen helpen.

Hack #5: Gebruik amandel- of kokosmeel in plaats van echt meel

Om je koolhydraten te verlagen, zul je niet veel tarwemeel hebben. Maar wat als je pizza wilt? of cupcakes? Afvallen mag niet als marteling of straf voelen! Koop gewoon een van beide amandel of kokosnoot meel en vind keto-vriendelijke recepten om al het lekkers te maken waar je naar hunkert. Als u zich beroofd voelt, is de kans groot dat u het dieet niet lang volhoudt.

Hack #6: Gebruik bloemkool en groenten in plaats van rijst en pasta

Stoom wat bloemkool om rijst, pasta en zelfs het deeg voor pizza te maken! Krijg ook een spiralisator en maak van je courgette een heerlijk pastagerecht. Bloemkool en de meeste groenten bevatten weinig koolhydraten en zijn een perfecte aanvulling op het keto-dieet voor als je trek hebt in iets koolhydraatrijks, zoals pasta, maar niet uit ketose wilt komen.

Hack #7: Stapel op eieren

Eieren worden je redder in nood tijdens het keto-dieet. Ze zijn erg goedkoop (vooral wanneer ze in bulk worden gekocht) en extreem gemakkelijk op meerdere manieren te maken. Je kunt ze koken, bakken, klauteren, pocheren of bakken. Als je ooit faalt in hack # 1 (maaltijdbereiding), zul je heel blij zijn dat je een dozijn eieren bij de hand hebt en binnen enkele minuten een heerlijk, keto-vriendelijk brinner-recept kunt maken.

Hack #8: Verhoog je zoutinname

Doordat je veel meer water gaat drinken, ga je meer naar de badkamer. Om te voorkomen dat u zich de hele dag traag voelt, moet u ervoor zorgen dat u uw elektrolyten regelmatig vervangt. U wilt hiervoor geen suikerhoudende sportdranken drinken, maar zorg ervoor dat u voldoende zout, kalium en magnesium binnenkrijgt.

Aanbevelingen

Een paar dingen die je reis naar keto-gewichtsverlies een beetje gemakkelijker maken. Je hebt ze niet allemaal (of zelfs geen) nodig, maar als je ze kunt betalen en de investering wilt doen, kunnen ze je zeker helpen om snel en gemakkelijk af te vallen.

Oliën

Zoetstoffen

Keukengerei


8 Keto-dieethacks waarvan je zou willen dat je het eerder wist  Tips en trucs die het ketogene dieet zo veel gemakkelijker te volgen maken!  Deze keto-dieet-hacks zijn geweldig om af te vallen.  Keto tips voor beginners om snel af te vallen!  #ketogeen #keto #ketogeenrecepten


8 Keto-dieethacks waarvan je zou willen dat je het eerder wist  Tips en trucs die het ketogene dieet zo veel gemakkelijker te volgen maken!  Deze keto-dieet-hacks zijn geweldig om af te vallen.  Keto tips voor beginners om snel af te vallen!  #ketogeen #keto #ketogeenreceptenLeave a Reply

Your email address will not be published.