5 luchtige films die je zullen vermaken tijdens de lockdown – Geestige Reporter


Tijdens deze moeilijke tijden, wanneer het lijkt alsof er maar een klein sprankje hoop is dat alles weer normaal zal zijn – iedereen wil gewoon het nieuws dempen en niet meer naar onze smartphone kijken voor nieuwe pandemische updates. Als katten- en hondenvideo’s niet meer kunnen helpen, kunnen feelgoodfilms uitkomst bieden.

Het enige wat je nodig hebt zijn snacks, waarschijnlijk wat tissues en een comfortabele deken, terwijl je films kijkt die je terugvoeren naar de tijd dat de wereld veel eenvoudiger was of dat je boodschappen kunt doen zonder je zorgen te maken of dit de laatste keer is dat je kunt uitgaan.

Heb je moeite om door Netflix of Hulu te scrollen voor je volgende filmbinge? Bekijk onze lijst om iets te vinden dat je aan het lachen kan maken terwijl je in zelfquarantaine zit. Graag gedaan!

Harry Potter en de steen der wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen neemt ons mee terug naar toen Harry voor het eerst naar de Hogwarts Wizarding School kwam

Ah, dit is de eerste film die de magische tovenaarswereld van het eerste boek uit de Harry Potter serie. Natuurlijk lieten de volgende films meer karakterontwikkeling en magische gevechten zien, maar de charme van deze foto gaf ons het gevoel dat we voor het eerst de fantastische wereld in Harry’s ogen zien – ook al hebben we deze film misschien al een dozijn keer bekeken.

50 eerste dates

Als je schuldige plezier romcom-films zijn, dan is dit tijdloze stuk waarschijnlijk iets voor jou. De 50 eerste dates heeft een smetteloze verhaallijn waardoor je keer op keer verliefd kunt worden, ongeveer zoals het personage van Drew Barrymore deed met dat van Adam Sandler.

En natuurlijk zal het einde van deze film je elke keer weer blije tranen bezorgen.

Nooit gekust geweest

Never Been Kissed gaat over een journalist die vermomd is als middelbare scholier

Een andere Drew klassiek! Dit vertelt het verhaal van een krantenreporter die undercover gaat als middelbare scholier en deze keer probeert de populaire kinderen voor zich te winnen.

de nieuwe Groove van de keizer

The Emperor’s New Groove vertelt het verhaal van een egoïstische keizer die in een lama werd veranderd

Deze ondergewaardeerde Disney-film heeft alles in zich voor een geweldige komische film: een egocentrische keizer die in een lama veranderde, een goedhartige lama-herder en HET BESTE schurkenduo. Eerlijk gezegd zou je elke dag een tv-serie kunnen kijken rond Yzma en Kronk en nooit meer klagen.

sterrenstof

Als je deze film nog niet eerder hebt gezien, raden we je aan deze eerst te bekijken voordat je een van de andere films op de lijst bekijkt. Het is alles wat je wilt in een film – een uniek liefdesverhaal, Robert De Niro als een vriendelijke en flamboyante piratenkapitein, een make-overscène, Michelle Pfeiffer als een boze heks, rivaliteit en avontuur, en veel zwaard gevechten.

Het is eigenlijk een fantasie, liefdesverhaal dat draait om een ​​jacht op een ster, die eigenlijk een vrouw is. Als dit intrigeert, is het de moeite waard om het eens te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.