Je zult niet geloven waarom dit stel de knoop doorhakte 2 dagen nadat ze verloofd waren – Geestige verslaggever


De komst van de coronavirus (Covid-19) en het gebrek aan genezing zijn genoeg om mensen te laten geloven dat morgen nooit is beloofd en als zodanig wordt YOLO (je leeft maar één keer) meteen hun motto. Kijk eens naar een stel dat geen tijd meer wilde verliezen, dus besloten ze om twee dagen nadat ze verloofd waren in het huwelijksbootje te stappen.

De meeste verloofde stellen zouden hun tijd nemen om zich voor te bereiden op een grootse bruiloft, maar met de wereldwijde gezondheidscrisis die nu de hele mensheid bedreigt, moet je nog steeds wachten tot het voorbij is? Zeker niet voor Sarah en Tad McFall, die besloten te ruilen ik doe’s midden in de pandemie.

Ze kruisten elkaars pad op de dating-app Bumble

Het stel ontmoette elkaar in oktober vorig jaar in de dating-app Bumble en Sarah onthulde dat Tad haar eerste en laatste date was via de app. Blijkbaar heeft ze een checklist van alle kwaliteiten die ze zoekt in een man en haar nu-man heeft die allemaal aangevinkt, beweerde ze.

Op de derde date wist de 24-jarige dat Tad de ware voor hem is. Als zodanig duurde het niet lang voordat de twee zich realiseerden dat ze hun leven samen willen doorbrengen.

Ze waren oorspronkelijk van plan om in mei te trouwen, maar nadat ze hadden gezien dat het mis ging, besloten ze om de achtervolging in te zetten. Ze kochten voor het eerst ringen in februari en Sarah koos een op maat gemaakte verlovingsband die een maand in beslag zou nemen.

Dus terwijl ze wachtten tot de ringen klaar waren, analyseerden ze verschillende factoren en besloten ze voor de oorspronkelijke datum te trouwen. Sarah vertelde dat ze in een ziekenhuis werkt, wat betekent dat ze mogelijk wordt blootgesteld aan patiënten met het virus, en dat haar ouders, die verzwakt immuunsysteemwas bang dat ze het zou verspreiden.

Het evenement vond plaats in de achtertuin van hun buurman

Als zodanig wisten ze allebei dat het beter zou zijn als ze gewoon bij haar 29-jarige vriend zou intrekken om de verspreiding van het virus te helpen stoppen, als dat ooit zou gebeuren. Als zodanig dachten ze ook dat het het beste zou zijn om eerder geloften uit te wisselen, omdat ze toch meneer en mevrouw wilden zijn.

Op 19 maart arriveerde de ring en Tad stelde de grote vraag in de buurt van Highpoint Climbing Gym en omdat iedereen in zelfquarantaine was, was het praktisch een spookstad. Het duurde slechts twee dagen om alles voor hun bruiloft klaar te maken en de beslissing werd geboren uit de onzekerheid wanneer dit allemaal voorbij zal gaan.

Sarah gebruikte de trouwjurk van haar moeder en liet die veranderen

Ze hielden de ceremonie in de achtertuin van hun buurman, de oorspronkelijke locatie, en gelukkig stemde hun vriend ermee in om het evenement op korte termijn in het pand te houden. Sarah’s jurk was eigenlijk van haar moeder, maar ze wilde geen lange sleep en het moest worden aangepast omdat de halslijn en mouwen haar niet mooi pasten.

Gelukkig heeft Tad’s moeder, die naaister is, het gerepareerd en met de hulp van hun goede vrienden konden ze het voor elkaar krijgen. De bruiloft was een succes en het stel is van plan om in augustus op huwelijksreis te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.