Video van een man die tijdens de lockdown naar buiten sluipt, ging om deze hilarische reden viraal – Geestige Reporter


2020 zal ongetwijfeld om vele redenen de geschiedenis ingaan als een van de meest onvergetelijke jaren in de geschiedenis. Een daarvan zijn de hilarische memes en video’s die op sociale media zijn opgedoken, terwijl landen over de hele wereld hebben opgeroepen tot ‘shelter in place’-bevelen om de verspreiding van de potentieel dodelijke Coronavirus.

Groot-Brittannië is de afgelopen week op slot geweest

Met miljoenen mensen die vastzitten in hun huizen en niets te doen hebben, bedenken mensen creatieve vermommingen om hun huis te verlaten zonder gepakt te worden door de autoriteiten.

Er zijn verschillende hilarische video’s opgedoken van mensen die de avondklok overtreden Instagram en TikTok, maar waarschijnlijk degene die ons het meest in de steek liet, werd geplaatst door een stel, Madeline en Nicholas, die hun buurman betrapten terwijl hij in de meest ongewone vermomming uit zijn huis probeerde te sluipen.

De video was zo hilarisch dat hij miljoenen views heeft verzameld en door verschillende meme-accounts opnieuw op sociale media is geplaatst. Het is nog maar een week geleden dat de Amerikaanse regering een landelijke afsluiting aankondigde en het lijkt erop dat mensen hun geduld al verliezen.

Stel je voor dat je je huis verkleed als een struik verlaat

Zelfs beroemdheden gebruiken het op sociale media om hun verveling te uiten, ondanks het feit dat ze in volledig uitgeruste huizen van miljoenen dollars wonen. Velen missen hun oude vrijheid en hebben zelfs beloofd nooit een uitnodiging voor een feest af te slaan als de lockdown voorbij is.

Hoewel het een tijdje kan duren voordat de dingen eindelijk weer normaal worden, hebben sommige mensen genoeg van de nieuwe regel van sociale afstand en hebben ze het heft in eigen handen genomen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze man die gekleed is als een struik om op te gaan in het groen om hem heen.

Hoewel het er misschien hilarisch uitziet, is de stunt allesbehalve. De bevelen ter plaatse zijn bedoeld om strikt te worden opgevolgd om het virus aan te pakken, zodat het leven zo snel mogelijk weer normaal kan worden.

De verordening ter plaatse is bedoeld om het virus aan te pakken, zodat het leven zo snel mogelijk weer normaal kan worden

Madeline en Nicholas zeiden dat ze gewoon uit het raam keken om wat zon te vangen toen ze de ongewone commotie zagen. De man gekleed in de bush-kleding was inderdaad hun buurman, maar waarom hij stiekem naar buiten sloop in de ongewone outfit, was wat het paar verbijsterde.

Een tijdje later kwam hij terug met een Sainsbury-tas in zijn hand, waaruit bleek dat hij boodschappen was gaan doen. De video van de hilarische stunt is meer dan 16,5 miljoen keer bekeken en heeft Groot-Brittannië in een moeilijke tijd doen glimlachen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.