Virale video gaat fout! TikTok-ster in de gevangenis gezet voor het plegen van een ondenkbare misdaad voor meningen – Geestige verslaggever


Nu sociale-mediaplatforms zoals Instagram en TikTok enorm populair worden, zijn mensen bereid alles te doen om hun 14 seconden roem te krijgen.

YouTube heeft ons al laten zien hoe ver makers willen gaan voor views. Van Jake Paul tot de Ace Family en Vlog Squad, de jongere generatie influencers op sociale media is niet bang om risico’s te nemen om aandacht te krijgen, zelfs als dat soms betekent dat ze de wet overtreden.

Social-mediasites zijn in de loop van de tijd populairder geworden

Neem een ​​bepaalde roemjager uit Texas die viraal ging omdat hij in supermarkten rondliep om het vriesvak te plunderen voor een zeer onverwacht item.

We houden allemaal van ijs, maar niet zo veel als D’Adrien L’Quinn Anderson, die betrapt werd op het likken bakjes ijs en ze terug in de vriezer te leggen om de besmette containers te laten ophalen door onschuldige shoppers die geen idee hadden wat er met hun arme ijs was gebeurd.

De man filmde zichzelf in de zomer van 2019 voor het eerst op heterdaad, maar het duurde even voordat de autoriteiten hem hadden ingehaald. De uitdaging om ijs te likken was destijds een behoorlijke trend, een die voor veel supermarkten en woedende klanten problematisch werd.

TikTok-uitdagingen zijn de nieuwste trend die via internet aan populariteit wint

Hoewel veel makers in staat waren om met de stunt weg te komen zonder enige gevolgen, had D’Adrien niet zoveel geluk. De man werd uiteindelijk gepakt en gestraft voor zijn daden om een ​​voorbeeld te zijn voor iedereen die de stunt weer durfde uithalen.

Naast het betalen van een forse boete van $ 1.000, werd D’Adrien ook veroordeeld tot gevangenisstraf en taakstraf. Dat in combinatie met een permanente stempel op zijn strafblad is een behoorlijk hoge prijs voor zijn 14 seconden roem.

De autoriteiten hebben een waarschuwing afgegeven voor alle ijslikkers die, als ze worden betrapt, tot $ 2.000 aan restitutie moeten betalen en een stevige maand in de gevangenis moeten doorbrengen.

D’Adrien werd veroordeeld tot gevangenisstraf voor het likken van bakken ijs en het terugzetten ervan in het vriesvak van de supermarkten

Naast de boete werd D’Adrien ook veroordeeld tot het betalen van $ 1.565 aan schadevergoeding aan het getroffen ijsbedrijf Blue Bell. De video was niet de eerste keer dat D’Adrien de ijskuipjes likte.

De minderjarige had het een maand eerder ook voor het eerst gedaan, het uploaden van de clip naar sociale media en er miljoenen views op krijgen. D’Adrien smeekte de autoriteiten om hem te vergeven, en zei zelfs dat zijn stunt alleen bedoeld was voor meningen, maar zijn pleidooi werd afgewezen.

De officier van justitie zei dat als hij de jonge man niet zou straffen, er meer navolgers zouden opduiken, wat op den duur tot een groter probleem zou leiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.