Man stuurde zijn hond om boodschappen te doen tijdens de lockdown, dit is wat er gebeurde toen hij de winkel bereikte


Het is nog maar een week geleden dat de Britse premier een bevel tot huisvesting aankondigde voor alle Britse inwoners in het licht van de zich snel verspreidende Coronavirusen mensen komen nu al met allerlei gekke ideeën om verbinding te maken met de buitenwereld.

Het is de laatste tijd erg stil in Groot-Brittannië, omdat de bevolking van het land gedwongen wordt thuis te zitten om het virus te bestrijden en te voorkomen dat het zich verder verspreidt.

Landen zijn op slot om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan

Maar wekenlang thuis zitten is niet duurzaam. Mensen hebben voedsel nodig om te overleven, vooral als je de hele dag thuis bent en afhankelijk bent van snacks om de verveling te doden. Met alle niet-essentiële reizen in het VK beperkt, vond een man een ongelooflijke manier om snacks te kopen vanuit het comfort van zijn huis.

Nadat het nieuws over het virus zich begon te verspreiden, begonnen eigenaren van gezelschapsdieren zich zorgen te maken over de gezondheid van hun harige vrienden. Kunnen katten en honden het dodelijke virus oplopen? Al snel kwamen onderzoekers met het goede nieuws dat huisdieren geen risico liepen om het virus op te lopen of het op mensen te verspreiden.

Dus besloot een man de immuniteit van zijn hond te testen door hem eropuit te sturen om boodschappen te doen! Antonio Muñoz zat nog maar een paar dagen in lockdown toen hij geen essentiële voorraden meer had.

Deze man heeft de perfecte manier gevonden om aan voorraden te komen

De man kreeg plotseling trek in chips en had dus geen andere keuze dan zijn viervoeter om hulp te sturen. Zijn chihuahua als huisdier was precies de juiste man voor de klus, aangezien Antonio zijn huis niet uit kon om zelf de snacks te halen.

Hoewel mensen nog steeds af en toe hun huis mogen verlaten voor uitstapjes naar de supermarkt, wilde Antonio zijn risico niet wagen met het virus dat zich als een lopend vuurtje over de wereld verspreidt.

Bovendien, rechtvaardigt een niet-essentiële traktatie zoals chips echt een bezoek aan de winkel tijdens een lockdown? Niet helemaal. Maar het enige waar hij aan dacht was Cheetos, dus hij moest met het plan komen om de snack te krijgen zonder het huis te verlaten.

Missie volbracht

Toen vertrouwde Antonio zijn chihuahua met de boodschap, bond wat geld en een briefje om zijn kraag met de tekst: “Neem dit geld en verkoop me wat oranje Cheetos, de gezwollen, niet de knapperige harde.”

Wonder boven wonder rende de hond naar de winkel en kwam terug naar huis met een zak Cheetos om zijn nek gebonden. Het verhaal ging viraal nadat het was gepost op Facebookwaardoor veel gebruikers versteld stonden van de intelligentie van de hond.

Leave a Reply

Your email address will not be published.