Vrouw werd wakker om te ontdekken dat haar ‘kleine’ goudvis in een monster was veranderd – Geestige verslaggever


Stel je voor dat je geliefde huisdier van de ene op de andere dag in een bloeddorstig monster verandert: klinkt als een scène uit een horrorfilm, nietwaar? Maar voor één vrouw werd dit de realiteit toen haar kleine goudvis veranderde in iets onvoorstelbaars.

Deze vrouw kon het niet geloven toen haar kleine goudvis veranderde in iets onvoorstelbaars

Haar laatste aanwinst in de vissenfamilie verliep echter niet helemaal zoals gepland. In juli 2018 ging Miller op jacht naar een nieuw huisdier en vond de perfecte goudvis om aan haar aquarium toe te voegen.

Ze wist niet dat de nieuwe vis problematisch zou worden voor haar en de rest van haar medebewoners. Miller herinnert zich dat ze haar goudvis, Gerald, voor het eerst ontmoette op een kermis, en de 2-inch vis won meteen haar hart.

De man die het haar verkocht, vertelde haar echter niet de hele waarheid over Gerald, die op dat moment slechts een guppy.

Naarmate de dagen verstreken, begon Gerald steeds groter te worden

Nadat hij het mee naar huis had genomen, liet Miller Gerald zich mengen met de rest van de vissen in het aquarium. Naarmate de dagen verstreken, begon Gerald steeds groter te worden. Miller wist niet wat ze ervan moest denken omdat ze dacht dat de goudvis al een standaardmaat had.

Maar haar nieuwe huisdier bleef maar groeien totdat het aquarium gewoon niet groot genoeg voor hem was. Maar toen werd Gerald Millers ergste nachtmerrie toen hij al zijn medebewoners opat. De vleeshongerige vis moest eruit en naar een groter aquarium worden overgebracht, maar hij ontgroeide ook snel zijn nieuwe huis.

Tot nu toe heeft Gerald zijn eigenaar meer dan $ 1.300 gekost voor het vervangen van twee tanks, en hij moet geïsoleerd worden gehouden vanwege de angst dat hij alle vissen om hem heen zou opeten.

Miller zegt dat haar huisdier… kleiner dan 2 inch toen ze hem voor het eerst mee naar huis nam, was hij dus perfect geschikt voor haar tank … of dat dacht ze tenminste.

Miller zegt dat haar huisdier kleiner was dan 2 inch toen ze hem voor het eerst mee naar huis nam

Maar naarmate Gerald in de loop van de tijd groter en groter werd, begon zijn eetlust ook te groeien. Op een normale dag kan hij 4 tot 5 maaltijden doorkomen, en als hij niet op tijd wordt gevoed, probeert hij zelfs tegen het glas te kloppen of uit het water te springen om de aandacht van zijn baasje te krijgen.

Er zijn tijden geweest dat Gerald zijn medebewoners opat uit verveling of honger. Voorlopig heeft hij een grote bak voor zichzelf, maar het zal niet lang meer duren voordat hij vanwege zijn groeiende omvang naar een groter huis moet worden verplaatst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.