Wil je geld verdienen voor het eten van cake en het drinken van champagne? Nou, hier is je kans – Geestige verslaggever


Als je aan je droombaan denkt, stel je je dan voor dat je op een exotische locatie zit, heerlijke desserts eet en nipt aan dure wijn? Nou, als je merkt dat je knikt bij die vraag, dan hebben we misschien de perfecte gelegenheid voor je.

Is je droombaan veel taart eten?

We houden allemaal van bruiloften om twee redenen: ze zijn een viering van ware liefde, maar wat nog belangrijker is, ze zijn de perfecte gelegenheid om te genieten van wat gratis eten en drinken – dat is letterlijk de kers op de taart, nietwaar?

Helaas komen bruiloften niet zo vaak voor, dus het is niet elke dag dat je je tegoed kunt doen aan decadente taarten met meerdere niveaus. Maar wat als er een manier was om regelmatig van deze gratis lekkernijen te genieten, of nog beter, betaald te krijgen om ze op te eten! Welnu, er is een manier om dat te doen, en nee, je hoeft niet zelf te trouwen of zelfs maar een bruiloft bij te wonen!

Een Brits beursbedrijf is nu op zoek naar een enthousiaste bruidstaarttester om het land door te reizen om heerlijke edibles te proberen op trouwbeurzen. Als dat geen droombaan is voor liefhebbers van eten en avontuur, dan weten we het ook niet meer.

Een Brits tentoonstellingsbedrijf is nu op zoek naar een enthousiaste bruidstaarttester om het land door te reizen om heerlijke edibles te proberen op trouwbeurzen

Als kers op deze toch al mooie deal zal de gekozen kandidaat een indrukwekkend salaris van £ 50 per uur verdienen en zullen al zijn reis- en verblijfskosten worden betaald. Eerlijk gezegd zouden we ons aanmelden, zelfs als we alleen in cake en wijn zouden worden betaald. Eten is tenslotte het beste betaalmiddel dat er is.

Als je denkt dat deze baan iets voor jou is, verspil dan geen moment meer met het indienen van je sollicitatie. Er wordt één gelukkige kandidaat gekozen om de rol van Wedding Fair Tester te vervullen. De functiebeschrijving omvat het bijwonen van verschillende trouwbeurzen in Groot-Brittannië en het beoordelen van het voedselaanbod bij elkaar door middel van een gedetailleerd rapport en foto’s.

De proever van de bruidstaart is verantwoordelijk voor het schrijven van een recensie voor elke beurs die vervolgens wordt gebruikt op ExpoCart.com in een poging om zijn bereik uit te breiden naar potentiële klanten die op zoek zijn naar huwelijksdiensten. Om voor de functie in aanmerking te komen, moeten kandidaten de Engelse taal goed beheersen en ook een talent hebben voor het schrijven van recensies en artikelen.

De bruidstaartproever is verantwoordelijk voor het schrijven van een recensie voor elke beurs

De geschreven beoordelingen moeten minimaal 1000 woorden lang zijn, aangevuld met relevante foto’s en alle benodigde details over de leveranciers. Ook moet de aanvrager in het bezit zijn van een rijbewijs om van kermis naar kermis te kunnen rijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.