Kun je niet wachten op de reboot van The Gossip Girl? Hier zijn andere shows die dezelfde sfeer hebben – Geestige verslaggever


Hallo, Upper East Siders – als je weet wie deze referentie krijgt, dan begrijp je zeker (waarschijnlijk uit je hoofd) het verhaal van Roddelster, die voor het eerst werd uitgezonden in 2007 en zes seizoenen duurde. Om de een of andere reden raakten de meesten van ons zo verslaafd, ook al kunnen we ons echt niet inleven in de elitestudenten in Manhattan.

Als je Blair Waldorf erg mist (Leighton Meester), haar gecompliceerde vriendschap met Serena Van der Woodsen (Blake Lively), en haar onconventionele liefdesverhaal met Chuck Bass (Ed Westwick), zul je moeten wachten tot de reboot uitgezonden wordt. Hier zijn echter shows die hetzelfde thema hebben als Roddelster die je nu kunt bingewatchen:

Jij

Je hebt zeker gekeken Netflix‘s Jij, die draait om Joe Goldberg terwijl hij stalking naar een heel nieuw niveau tilt. Interessant is dat Penn Badgley, die Serena’ liefdesbelang Dan speelde in de CW-show, de rol op zich nam van de griezelige man die geobsedeerd raakt door een paar vrouwen.

Jij speelt Penn Badgley die ook in Gossip Girl zit

Fans kunnen het niet helpen, maar vergelijken Joe met Dan en zeggen dat de laatste mogelijk ongeadresseerde problemen heeft die de moordende stalker naar voren hebben gebracht. De ster beschreef zijn serieuzere rol ook als de… surrealistische progressie van zijn Roddelster karakter.

Riverdale

Netflix’s Riverdale is een donkerdere kijk op de Archie strips, wat betekent dat er meer drama en romantiek in de show zit. Het klinkt bekend omdat de onderwerpen die het behandelt sterk lijken op die van Roddelster.

Riverdale is een bewerking van de Archie-strips

De stad wordt geschokt wanneer een rijke, populaire middelbare scholier wordt vermoord, waardoor Archie (KJ Apa), Betty (Lili Reinhart), Veronica (Cami Mendes) en Jughead (Cole Sprouse) op onderzoek uitgaan.

One Tree Hill

One Tree Hill gaat over familie- en boomdrama

Roddelster ging helemaal over familiedrama, verwevenheid van relaties en de ontberingen van tieners in het leven – allemaal onderwerpen die worden aangeraakt door The CW’s One Tree Hill ook. Het gaat over het verhaal van halfbroers en zussen Nathan (James Laferty) en Lucas Scott (Chad Michael Murray) en hoe ze het uiteindelijk goedmaakten, zelfs met veel problemen onderweg.

Dynastie

Afgezien van de schandalige verhalen en kleermakerskeuzes van onze favoriete Upper East Siders, is een ander ding dat opviel in deze CW-serie de rijkdom en weelde van de hoofdpersonen en hun familie. Als die dingen je intrigeerden om te kijken Roddelsterdan Dynastie misschien ook voor jou interessant.

Deze show is een moderne kijk op een soap uit de jaren 80, dus zet je schrap voor wat catfights, samenzwerende wraak en verraad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.