21 Overnight Oat Recepten die smaken als een toetje voor het ontbijt


Ik weet niet zeker wie me kennis heeft laten maken met overnight oats (misschien een youtube-video), maar ik ben al een paar jaar geobsedeerd door deze kleine lifehack.

Ik ben het type persoon dat ‘s ochtends niet alles uit de kast wil halen voor het ontbijt.

Ik wil iets simpels, lekkers en gezonds. Overnight oats zijn letterlijk het perfecte ding voor iemand zoals ik.

Je maakt het gewoon de avond van tevoren klaar, zet het in de koelkast en pakt het op weg naar buiten. Verrassend eenvoudig, maar het beste is hoe aanpasbaar het is.

Er zijn een miljoen verschillende manieren om overnight oats te maken, dus zelfs als je #gezond wilt zijn, zul je je niet vervelen met elke dag dezelfde oude maaltijden.

Wat heb je nodig om Overnight Oats te maken?

Het verschilt per recept! Maar sommige standaard pantry-benodigdheden voor overnight oats zijn: ouderwetse havermoutamandelmelk, Chia zaden, pindakaas, muesli en lijnzaad.

Ik zorg er ook voor dat ik mijn overnight oats erin doe Voorraadpot zodat ik ze gewoon onderweg kan pakken. Bovendien zijn ze zo schattig!

..

Overnight Oat Recepten

Ik heb de interwebs doorzocht om je de absoluut beste havermoutrecepten te bieden die gewoon ZO GOED zijn dat ze als een dessert voor het ontbijt smaken.

Hoop dat je geniet!

..

Kaneel Appeltaart


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: LifeMadeSweeter

..

Bananen brood


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: CitroenzandZest

..

Snickerdoodle


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Liefde en eten Foreva

..

Worteltaart


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Georgie Eats

..

Wentelteefje


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Slimme Kleine Koekje

..

PB&J


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: FromMyBowl

..

Coldbrew-koffie


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Liefde en pit

..

Kaneel Chocolade Chip


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: De amandel eter

..

Verjaardagstaartbeslag


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: FitFoodieVindt

..

Napolitaans


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: FitFoodieVindt

..

Browniebeslag eiwitrijke havermout voor de nacht


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Rennen op echt voedsel

..

Dikke Aap


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Rennen in een rok

..

Pumpkin Spice Latte


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Cupcakes en boerenkoolchips

..

Bananen brood


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Citroenen en Zest

..

Strawberry Shortcake


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Mijn moeilijke eter

..

appel-kaneel


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Recept Runner

..

Pindakaas Banaan


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Food Faith Fitness

..

Kaneelbroodje


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Eet-Drink-Liefde

..

Esdoorn, Bruine Suiker, Kaneel


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Evoluerende Tafel

..

S’mores


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Overvolle keuken

..

Amandel Vreugde


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt
Recept: Stralende bakker

Pin me, vind me leuk, deel me


Overnight oats zijn verbazingwekkend eenvoudig te maken en zo gezond. Bekijk deze snelle en gemakkelijke receptideeën voor havermout voor onderweg voor die drukke ochtenden. #overnight #haver #overnightoats #ontbijt

Leave a Reply

Your email address will not be published.