Het vloeibare goud waar u nog nooit van wist – colostrum en al zijn voordelen! – De keuze van de chef


Als je erachter kwam dat er een fontein van de jeugd wat zou je willen opofferen om een ​​paar druppels van de magische substantie te krijgen? Eén ding dat we zeker weten, is dat er een ENORME rij mensen zou staan ​​te wachten om wat te krijgen.

Foto’s storten | Helaas bestaat er niet zoiets als de fontein van de jeugd

Kom nu terug naar het echte leven.

We weten dat er niet zoiets bestaat als de “fontein van de jeugd”, maar er zijn enkele dingen die u zou kunnen doen om revitaliseer je jeugd op natuurlijke wijze, wat ook behoorlijk effectief is. Nadat je de dertig bent gepasseerd, lijkt het alsof de tijd constant door je vingers glipt, en je leeftijd begint steeds meer op je gezicht te verschijnen. Hoewel je misschien geen controle hebt over de tijd, kun je je best doen om het verouderingsproces te vertragen.

Toegegeven, het brengt misschien geen drastische veranderingen met zich mee, maar zelfs een kleine verandering kan behoorlijk belangrijk zijn als je oud en grijs bent.

Hier leest u hoe u uzelf kunt verjongen

Het eerste dat u moet onthouden, is dat ‘Gezondheid‘ is een overkoepelende term. Daarom zal het volgen van slechts één ding u niet helpen een perfecte (of bijna perfecte) gezondheid te bereiken. Als we goed eten, sporten, een gezond slaappatroon volgen, zorgen voor ons mentale welzijn en af ​​en toe stoppen om van het leven te genieten, doen we er alles aan om gezond te blijven. En onthoud: de algehele gezondheid van het lichaam zal u altijd uw welzijn in stand houden en zelfs na verloop van tijd verbeteren!

Foto’s storten | Jeugd is een gemoedstoestand die afhangt van hoe goed je voor jezelf zorgt

Bovendien, als we het hebben over gezondheid en hoe je gezond kunt blijven, is er één bepaald supplement dat misschien een voorbode is en niet de lof krijgt die het verdient- biest. Om welke reden dan ook, dit supplement zal zelden online worden weergegeven en zal zelden in de schappen worden weergegeven. Maar dat is alleen maar omdat de populariteit nog niet zijn hoogtepunt heeft bereikt.

Hoe is colostrum gunstig?

Het eerste voedsel dat de lippen van een pasgeboren zoogdier raakt (ja, dat geldt ook voor mensen) is colostrum, zelfs voordat ze melk hebben geproefd. En koeien die deze kostbare stof niet krijgen, hebben minder dan 30% overlevingskans.

Colostrum is rijk aan voedingsstoffen, antilichamen en andere biologisch actieve componenten die het immuunsysteem een ​​boost geven, de trigger voor de gezonde ontwikkeling van weefsels in het lichaam aanzetten en een pasgeboren zoogdier helpen beschermen tegen ziekten. Deze drieledige voordelen bieden een nieuw leven de beste overlevingskans buiten de baarmoeder. De zeer nuttige stof wordt door verloskundigen en artsen “vloeibaar goud” genoemd – en terecht!

Foto’s storten | Colostrum is het eerste dat je baby ooit heeft geproefd

Hoe kan colostrum de jeugd helpen verjongen?

De van nature voorkomende componenten in Colostrum zijn nuttig gebleken bij het bestrijden van de symptomen van veroudering. Er zijn ongeveer 87 van dergelijke componenten in Colostrum die buitengewoon helpen bij de opbouw van de lichaamsweefsels, de magere spiermassa vergroten, vetreductie helpen, de stofwisseling versnellen en werken om het hart, de lever en de longen te regenereren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.