VEGAN BULGOGI Ik heb eindelijk geprobeerd een veganistische bulgogi te maken en ik denk dat dit mijn nieuwe…


VEGAN BULGOGI 🇰🇷 Ik heb eindelijk geprobeerd een veganistische bulgogi te maken en ik denk dat het mijn nieuwe favoriete gerecht voor de zomer is! 😋 Bulgogi is een Koreaans gerecht, vlees in een heerlijke marinade die vervolgens wordt gegrild en geserveerd in slacups of met rijst of hoe je maar wilt! 🤭 Much Love Maya RECEPT (4 porties elk 380cal/35P/30C/11F): -1 kop (190g) kikkererwten -1 kop (130g) vitale tarwegluten -2/3 kop (75g) bloem -een beetje zout en peper – 2 eetlepels sojasaus -1 eetlepel misopasta -1 / 2 kop (110 ml) water Snijd het DUNNE Marinade: -1 kleine peer – een duimgroot stuk gember -3 teentjes knoflook -1/4 kop (60 ml) sojasaus -2 el bruine suiker -2 el sesamolie -1 el soep van Gochujang (Koreaanse chilipasta) MIX/MARINE de Seitan 2-4 (of meer) uur/Grill vervolgens in een pan met een beetje olie Saus: -2 el van Gochujang -1 eetlepel azijn en ahornsiroop -1 eetlepel sesamzaad -1 teentje knoflook MIX/SERVE in slabekers – VEGANES BULGOGI 🇰🇷 Endlich habe ich mal Bulgogi probiert ud ich glaube, es wird mein Lieblingsgericht im Sommer! 😋 Bulgogi ist ein koreanisches Gericht, lecker mariniertes Fleisch, das dann angebraten und in Salat, mit Reis of wie du möchtest serviert wird. 👌 Alles liebe Maya ✨ REZEPT (4 Portionen je 380kcal/35P/30K/11F): -190g Kichererbsen -130g Seitanpulver -75g Mehl -etwas Salz und Pfeffer -110ml Wasser -2 El Sojasauce -1 El Misopaste MIXEN/Ein paar Mal drauf hauen/40-50min in Wasser mit einem Schuss Sojasauce kochen/ABKÜHLEN en dünn schneiden Marinade: -1 kleine Birne -ein daumengroßes Stück Ingwer -3 Zehen Knoblauch -60ml Sojasauce -2 El brauner Zucker -2 El Seschujang (El Koreaische Chilipastw) MIXEN/Seitan 2-4h (oder länger) marinieren/Dann mit etwas Öl grillen Saus: -2 El Gochujang -1 El Essig und Ahornsirup -1 El Sesam -1 Zehe Knoblauch MISCHEN/In Salat servieren

[item_vid_embed]

Leave a Reply

Your email address will not be published.